För henne

Vi har kläderna för bröllopet, balen eller promoveringen! Vi har även skor, väskor, sjalar etc för att förgylla festen.

Säsong 2020 är mestadels hemma och butiken är full av vackra nyheter. Välkomna in och njut av härliga klänningar i mysig miljö!
Ledorden i år är spets, chiffon, enkelt och bohemiskt. Samtidigt har vi givetsvis även klänningen för dig som letar den perfekta prinsessdrömmen, eller vill ha en riktigt enkel klänning till bröllopet på stranden.

Victoria&Vincent har fortsatt utveckla sitt fina koncept med fantastisk flexibilitet där custom-variationerna är många. T ex kan klänningarna beställas med snörning eller dragkedja, längden anpassas, ärmlängden på klänningarna med lång ärm kan justeras till exakt ditt önskemål. Det går t  o m att beställa klänningar med eller utan pärlor/stenar/paljetter oavsett om grunddesignen innehåller sådana.

Lilly har i år en underbar kollektion av separata kjolar och spetsliv. Låt fantasin flöda fritt och desgina din egen unika klänning!

VIP provning: kom gärna på en exklusiv provning utanför ordinarie öppettid!
Ta med närmsta familjen/vännerna/tärnorna och gör provningen av brudklänning till något alldeles extra. Ni får butik och klänningskonsult för er själva i 1,5h och kan prova i lugn och ro, samtidigt som ni serveras bubbel med något sött till (finns såklart alkoholfritt bubbel). Provningen kostar 800kr, varav 300kr fås tillgodo för köp av klänning inom ett år. Bokas som vanligt via telefon 090-770217.

 

Tidigare har man kunnat hyra damkläderna, men tyvärr kan vi idag enbart erbjuda damkläder till försäljning. Detta beror på att modet har skiftat till tunnare, lätta tyger med mycket chiffong och tyll. När klänningen fållas upp behöver tyget klippas av, så om en klänning först fållas upp till lämplig längd för en kund kan den sedan inte fållas ner till nästa kund om denna är längre.

Vi beklagar att vi inte längre kan erbjuda damkläder till uthyrning.